top of page

L'experiència educativa que estàs buscant

A petits genis disenyem activitats extraescolars adapades a totes les etapes educatives. Troba la teva!

Programa enginy

Enriquiment creatiu

Et retarem, a través dels nostres tallers, a crear, experimentar, descobrir, aprofundir i posar a prova les teves habilitats, prenent com a motor principal la creativitat.
T'atreveixes amb el repte?
Fes ús del teu talent!
Explora el teu potencial de forma divertida, posant en marxa el teu talent i la teva creativitat i aprenent com més t'agrada.

Reptes interconectats

Un cop al mes, rebran un "vídeo repte" proposat per alumnes pertanyents al taller de Reptes d'altres col·legis on els reptaran a aconseguir alguna cosa a la sessió. En finalitzar el repte s'enviarà un vídeo amb els seus èxits a aquells que els han reptat i obtindran un feedback dels mateixos.

Teatre i mímica

Habilitats socials

El teatre s'ha convertit en una eina imprescindible a les escoles i instituts ja que permet als alumnes desenvolupar-se personal i emocionalment, eliminant la por escènica i el pànic a parlar en públic.

Objectius

En l'activitat extraescolar teatre, els alumnes no només poden comprendre el valor de la posada en escena, sinó que també començaran a comunicar-se mitjançant gestos i moviments corporals; creant així un clima summament entretingut i divertit; tant per als que els observen, com per a ells mateixos. El treball desenvolupat en l'activitat extraescolar teatre comprèn una àmplia sèrie de capacitats i valors que són necessaris treballar periòdicament.

Urban Dance

Ball modern

El ball, sempre ha estat un dels millors mitjans perquè l'ésser humà es desenvolupi. És sens dubte, aquesta disciplina perfecta per millorar el sistema motor, així com per desenvolupar al màxim el sentit de l'oïda.

Objectius

A través de l'activitat extraescolar ball modern, els estudiants podran explotar al màxim la seva creativitat i posaran en pràctica grans valors com el compromís, esforç i companyonia, sense importar l'estil musical a tractar.Ja sigui dansa moderna, funky, electro o qualsevol altre art musical, serà suficient perquè els nens i nenes coneguin i adquireixin una sèrie de beneficis físics, cognitius, valors i bons hàbits que els permetrà desenvolupar-se adequadament fent el que més els agrada i apassiona .

Creixement Personal

Educació emocional

L'Educació Emocional  té com a finalitat el desenvolupament de la intel·ligència interpersonal i intrapersonal, específicament.  Segons la teoria de les Intel·ligències Múltiples, hi ha diversos tipus d'intel·ligència i les que treballarem estan relacionades amb el coneixement d'un/a mateix/a, l'adquisició d'habilitats socials per millorar les relacions amb els altres, saber reconèixer les emocions i respectar-les.

Objectius

Realitzaran diferents projectes que convidin a la reflexió i al respecte d'opinions. Sabran com canalitzar l'energia, meditar, controlar els impulsos i relaxar-se.  La finalitat, per tant, és aprendre per a la vida, saber afrontar situacions i problemes i fins i tot, anticipar-se als mateixos, resolent amb una correcta gestió de les emocions i actituds positives.

Let's Skate

Esport urbà

És essencial la pràctica d'esport per alliberar tensió i tenir un bon estat de salut, però per motivar-se en aquesta tasca hem de triar la més apassionant, ¡skate!  L'activitat extraescolar skate és una activitat urbana que va sorgir fa més de cinc dècades i que suposa un repte personal dominar-la.

Objectius

L'activitat requereix d'un bon estat físic, de manera que realitzaran activitats que ajuden a aconseguir-ho. Treballaran la velocitat, resistència i coordinació, essencials en aquest esport.  Practicaran trucs a diferents nivells, com són els de tipus flatground, senzills per a superfícies planes o els que consisteixen en agafar la taula, anomenats trucs de grab. Utilitzarem una metodologia activa i participativa, amb diferents tècniques tant a nivell individual com grupal. Es duran a terme jocs, circuits, curses pròpies d'aquesta modalitat esportiva.

Club De Debat

Comunicació

La comunicació és el mitjà d'expressió de l'ésser humà, ho aprenem des que neixem i requereix de l'adquisició d'una sèrie d'habilitats en el pla lingüístic i paralingüístic que requereixen de gran dedicació.  L'activitat extraescolar club de debat és un espai obert a la comunicació, on s'afavorirà el pensament crític i discutiran de forma dirigida sobre diversos temes, respectant les opinions amb la finalitat d'obtenir consensos grupals

Objectius

L'activitat extraescolar club de debat és una activitat formativa, que pretén fomentar el desenvolupament de la intel·ligència lingüística. L'èxit en l'etapa escolar dependrà en gran mesura del correcte desenvolupament del llenguatge. Saber expressar les emocions, els sentiments, exposar arguments o entaular un simple diàleg comprenent l'interlocutor, són elements que determinen el creixement personal dels més petits.

Ukelele

Expressió artística

La música és l'expressió artística que més impressions produeix a l'instant en l'ésser humà. Els seus múltiples beneficis fan que sigui una de les activitats més recomanables per als més petits. A través del seu aprenentatge, sabran crear ritmes i melodies amb harmonies i podran expressar les seves emocions, sentiments, idees i fins i tot aconseguir un estat de relaxació.

Objectius

L'activitat extraescolar ukelele oferirà formació en llenguatge musical, escales musicals, figures musicals i sons, acords bàsics, lectura de la tablatura, tipus de punteig i patrons bàsics de ritme. Podran aprendre un gran repertori musical, transformar-lo, interpretar-lo ... Fomentarem el treball en equip, la creativitat i imaginació per mitjà de diferents projectes musicals i dinàmiques de grup.

bottom of page