top of page
Copia de ACTIVITATS (3).png

univers

ESCOLA360º

Univers Escola 360º

Univers Escola360º és un nou model d’extraescolars basat en laboratoris educatius. L'infant pot escollir la millor manera d’aprofitar el seu temps extraescolar, on l’objectiu principal és promoure la seva creativitat i inventiva. Totes les nostres activitats estan dissenyades sobre quatre dimensions que conformen els pilars del desenvolupament integral dels infants i adolescents: la creativa, l’emocional, la d’experimentació i la de moviment.

Una proposta educativa que fomenta el talent i l'excepcionalitat, que aporta valor afegit, que no és homogeneitzadora i que desenvolupa el disseny, la narració, el joc, l'empatia i el sentit dels nostres participants.  

Activitats i serveis per a l'escola del segle XXI, multidisciplinar, que aporten un complement amb el que desenvolupar una educació integral dels infants en un entorn lúdic i educatiu.

fichas-el-juego.jpg

Teatre i Mímica, Idiomes, Cartooning i Manga, PetitsXef, Ukelele, Costura Creativa, Cre-Art i arts plàstiques, Let'sRock, Club de Debat, Circ i Acrobàcies

LABORATORI DE LA

CREATIVITAT

15525793479653.jpg

Running - BTT, Let'sSkate - Scooter, Pàdel, Urban Dance, ZumbaDance, Rítmica, Patinatge Artístic, Multiesports, En moviment i Psicomotricitat, Fútbol Sala, Crossfit Kids, Defensa Personal, Basket, Hockei Patins.

LABORATORI DEL 

MOVIMENT

Clase de ciencias

Creació de videojocs, Enginy, Robòtica, CiènciaAventura, Enginy , Tecnologia Creativa, Edició de Vídeos

LABORATORI DE L'EXPERIMENTACIÓ

fichas-movimiento.jpg

MonsterTalent, Programa EIE - educació emocional, Mindfulness, creixement personal, ioga, Emopetjades, Somrius.

LABORATORI DE LES

EMOCIONS

univers escola 360 _3
Reproducir video

Descobreix Grup PetitsGenis

Boreal kids.png
EIE LOGOS (1).png
beeYou copia 2.png
boira.png
bottom of page