top of page

Descobreix els personatges que ens acompanyen durant l'aventura

Boreal Crew

Un dels motors de l'aprenentatge és l'observació i el modelatge. Tal com afirma la teoria de l'aprenentatge del psicòleg Bandura, aprendrem de les persones del nostre entorn, sobretot si ens hi sentim identificats. Per això els projectes Discovery els viurem acompanyats de la Boreal Crew. Una tripulació de personatges que creix al mateix ritme que els nostres alumnes, els inspiren i motiven.

s-l300.jpg

Babies

1-2 anys

Amb el JAZZ, un ren petitet i molt curiós viurem l’apassionant camí que ha de seguir per arribar a l’escola. Ell, que viu dins d’una cova on està calentet, cada matí passarà per diferents rutes per arribar a classe. Alguns dies es perdrà, altres arribarà xop de la pluja o brut per haver-se quedat jugant. Fins i tot a vegades arribarà tard perquè no s’ha volgut vestir o llevar del llit.

Però el repte més gegant serà l’hora d’esmorzar.. el JAZZ només vol menjar pastanagues.

Fogata en el bosque

Littles

3,4 i 5 anys

Amb el BO, el RE, i el AL dos nens i una nena procedents de Noruega, viurem unes aventures esbojarrades!

Els nens visitaran el zoo i es faran tant amics de tots els animals que se’ls enduran de pícnic, d’acampada i fins i tot als museus!!!

Aprendran a passar pels laberints dels supermercats fent la compra amb els pares i seran chefs especialitzats en les arts culinàries dels postres de xocolata.

Ah i també es barallaran! Sobretot a l’hora del bany.

1548332772_736016_1548419336_noticia_nor

SuperKids

6-7 anys

Amb la MERAKI, una nena d'Alaska, viurem la màgia i fantasia dels superherois. El seu món son els còmics, li encantaria ser dibuixant però no sap dibuixar...així que decideix ser superheroina i viatjar a Japó per trobar el dibuixant perfecte per les seves aventures. Com que Japó està molt lluny, s’haurà de preparar bé pel viatge. Tindrà por de les situacions noves,

coneixerà a molts amics i aprendrà sobre altres cultures del món.

Però per sort, no viatjarà sola! El seu gosset CUKI l’acompanyarà dins la maleta.

Chico con robot bricolaje

MegaKids

8-9 anys

Amb el HYGGE, un nen d'Islàndia, ens endinsarem al món de la tecnologia i els experiments. A ell li encanta la robòtica, però els seus pares no en tenen ni idea. A més a més, estan massa

ocupats amb la KIM, la seva nova germaneta. El HYGGE aprendrà a ser més autònom i a divertir-se amb milers d’experiments estrambòtics. Com que és molt manetes, construirà una màquina per aconseguir que la KIM ja no plori mai més i també dissenyarà un super parc d’atraccions per fer feliç al seu nou amic de l’escola, que acaba d’arribar d’un país molt llunyà.

15525793479653.jpg

Tween

10-11 anys

Amb la KILIG, una noieta de Moscú descobrirem els secrets de la seva pandilla. És la més menuda de tots i viu damunt d’un skate. Tot el dia el té als peus. El seu somni és anar a Estats Units i participar al concurs SKATER de California. Per fer més perfecte el somni, li agradaria que l’acompanyes el XESI, el noiet que li te el cor robat. Mai ha pogut viatjar tant lluny però aquest any, el seu pare li ha promès portar-la però la seva mare no hi podrà anar perquè recentment s’han separat.

La KILIG haurà de decidir si anar-hi i què faria si fos la campiona del concurs... serà un any ple de sorpreses, sort que ella és valenta i atrevida.

bottom of page