top of page
lartddesentir (1).png
ARTreveix-teCentre2 (1)_page-0001.jpg
ARTreveix-teCentre2 (1)_page-0002.jpg

 

Casals ARTreveix-te centre Lleida 

l'art de sentir 

l'art de construir

Les vacances d’estiu són les més esperades pels nens i les nenes. Als casals de PetitsGenis t’ho posem fàcil.

 

Per aquesta raó, a PetitsGenis Lleida obrim inscripcions per ARTreveix-te, els casals temàtics 100% multidisciplinars per a nens i nenes de 3 a 12 anys que es realitzen als nostre centre de Lleida! 

Us presentem ARTreveix-te el nou eix d'animació per aquest estiu 2022, un estiu compromès amb l’art i al servei de la comunitat.

Amb la metodologia pròpia de l’educació en el lleure plantegem una aproximació a l’art i la cultura on, a través de les nostres dinàmiques i propostes didàctiques, pretenem fomentar la intel·ligència emocional, la descoberta d’un mateix, l’esperit crític, la imaginació i la creativitat.

Aquest estiu ens ho passarem genial! Els nens i nenes que ens acompanyin coneixeran algunes disciplines artístiques en un entorn lúdic i diferent mentre completen un munt d’activitats que els permetran fer més forts els vincles amb els amics i amigues i de gaudir i descobrir l’art i la cultura amb una mirada més compromesa d’una manera divertida i educativa al mateix temps.

Trobareu tota la informació relativa als dos casals, activitats, horaris i preus de la proposta pedagògica d'estiu del Centre PetitsGenis Lleida al document que es troba al peu, i, en cas que tinguis qualsevol dubte, recorda que pots contactar amb nosaltres a través d’una trucada, un missatge de WhatsApp o del nostre correu electrònic!

T'ARTreveixes??

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ
del 12 de maig a l'1 de juny

P7090880.jpg
artreveixte (1).png
bottom of page