top of page

Programa d'anglès que desperta el potencial dels alumnes

Welcome to Boreal Kids generation

Hem creat un programa d'estimulació de la llengua anglesa que treballa a partir d'una metodologia i enfoc en tres dimensions: Natural English, Discovery Projectes i Educació Emocional.

Vols saber que més comparteixen totes les activitats del programa Boreal Kids?

moderno.png
fichas-el-juego.jpg

El joc,

la nostra inspiració

A Boreal Kids sabem l'important que és jugar. Gràcies al joc els nens gaudeixen, descobreixen, experimenten, pensen, treballen en equip ...

Els beneficis del joc són infinits ... Llàstima que cada cop hi hagi menys temps per jugar!

Per això, nosaltres hem convertit el joc en el pilar indiscutible de tot el nostre programa.

fichas-la-emocion (1).jpg

Ensenyant

desde l'emoció

La neuroeducació acaba de demostrar una cosa que ja sabíem: allò que emociona s'aprèn millor. Per aquest motiu, la sorpresa, la curiositat i la motivació són presents en totes les nostres sessions.

fichas-colaborativas.jpg

Classes

col·laboratives

A Boreal Kids desenvolupem projectes on els alumnes de diferents edats conviuen a la mateixa aula en determinades ocasions... D'aquesta manera, els petits aprenen dels grans, i els majors reforcen els seus coneixements ajudant els altres.

fichas-movimiento.jpg

Aprenent 

amb moviment

El cervell aprèn millor en moviment. Per això, a Boreal Kids no hi ha classes magistrals ni alumnes en silenci. A les nostres sessions els alumnes es mouen, s'expressen, s'aixequen de les cadires i, per descomptat, surten de l'aula sempre que sigui possible.

fichas-profes.jpg

Professors

amb vocació

Hi ha mestres que deixen empremta. I així volem que siguin els nostres professors. A Boreal Kids tots els mestres tenen formació docent i senten passió per l'educació.

fichas-padres.jpg

Les famílies,

grans aliats

No hi ha res més important per a l'educació d'un nen que el que passa a casa. A Boreal Kids estem sempre en contacte amb les famílies, proporcionant-los recursos i eines per ajudar els seus fills a desenvolupar el seu talent.

fichas-autoestima.jpg

Fomentant la seva autoestima

Fins on podria arribar un nen que cregués en les seves pròpies possibilitats? Nosaltres estem segurs que molt lluny. Per aquest motiu, tots els nostres programes treballen valors tan importants com l'autoestima i l'autoconfiança.

bottom of page