top of page
25.png

Activitats Extraescolars - 

Les nostres activitats extraescolars comprenen totes les àrees necessàries per abordar una educació complementària a la duta a terme pels col·legis.

 

Més de 1.000 famílies confien en nosaltres mensualment en el desenvolupament de les activitats extraescolars dels seus infants, gràcies a la innovació i al desenvolupament de noves propostes de lleure educatiu.

La diferència

Disseny de noves metodologies daprenentatge, dacord amb les noves pedagogies de leducació.

Programació de totes activitats, classe a classe, pel nostre departament pedagògic. Totes les sessions estan estructurades i organitzades per complir els objectius proposats.

Establim un canal de comunicació amb vosaltres perquè sapigueu què fem cada dia i com van els vostres fills.

Ens ocupem de la gestió integral de les activitats extraescolars.

Voleu saber com ho fem?

Sovint les tasques de gestió administrativa i educativa són les més feixugues i les que requereixen més dedicació de temps. PetitsGenis disposa d'una estructura tècnica encarregada de donar suport a una gestió integral del projecte, amb una interlocució directa amb l'Ampa / AFA.

Àrea privada de gestió

Altes, baixes, incidències, certificats, notificacions, rebuts, programacions i reunions de coordinació només amb un clic.

Projecte Educatiu

Tenim un equip multidisciplinar amb professionals motivats, altament preparats i qualificats per a cada lloc. Vols entrevistar-los abans de començar les activitats?

Atenció personal a famílies

La comunicació i el tracte constant és essencial perquè puguem ofererir sempre solucions ràpides i efectives. Tenim tot un equip per atendre't i ser la teva àrea de gestió personal.

Alumnes protagonistes

Protagonistes de la seva pròpia exhibició, obra de teatre, festival de ball, campionat i tu, present per veure'ls.

23.png

Laboratoris 360º

Creativitat, innovació i emprenedoria són els eixos sobre els quals treballa el nostre departament pedagògic i guien la nostra proposta educativa durant els darrers vuit anys. Aquest treball en ha permés consolidar un ventall d'activitats 360º, integral i multidisciplinar.

Oferim als alumnes l'oportunitat de complementar satisfactòriament la seva formació acadèmica amb activitats que fomenten el talent, la creativitat i el desenvolupament personal i emocional, en un entorn segur i amb professionals altament qualificats.

Laboratori de la Crativitat

En el futur més proper, la creativitat serà un dels aspectes curriculars més demandat donades les noves opcions laborals encara per descobrir que ens esperen. Promoure des d’aquests espais oberts aquesta competència no específica serà clau en el desenvolupament integral dels infants.

fichas-el-juego.jpg

Laboratori de l'Experimentació

L'experimentació és l'aplicació del mètode científic a la contrastació de les hipòtesis de treball en les condicions controlades del laboratori. D'aquesta manera, canviant la presència o la intensitat d'aquells fenòmens que es consideren causes, es pot verificar que produeixen els efectes previstos en una hipòtesi

Tot infant du a terme experiments rudimentaris per aprendre com funciona el món.

Clase de ciencias

Laboratori del Moviment

El moviment és un desplaçament en què es canvia de posició (desplaçament) o d'orientació (rotació). Els avantatges de practicar activitats esportives i de moviment per a nens i nenes són moltíssimes.les opcions per practicar esport durant la infància són innombrables i diferents, per la qual cosa és pràcticament impossible no trobar algun que s’adapti als gustos, capacitats i habilitats de cada nen o nena.

15525793479653.jpg

Laboratori de les Emocions

L'emoció, en la seva definició més general, és un estat mental intens que sorgeix en el sistema nerviós de manera espontània i provoca una resposta psicològica positiva o negativa.

Són mecanismes que ens ajuden a reaccionar amb rapidesa davant de successos inesperats que funcionen de manera automàtica, són impulsos per actuar. Cada emoció prepara l’organisme per a una classe diferent de resposta.

fichas-movimiento.jpg

Ets Escola o AFA?

Si ets AMPA i necessites saber més sobre tots els serveis per a extraescolars que oferim, visita la nostra secció informativa.

Descobreix Grup PetitsGenis

Boreal kids.png
EIE LOGOS (1).png
beeYou copia 2.png
boira.png
bottom of page