top of page

INTEL·LECTUALS

intelectuals

Boreal Kids English School

Boreal Kids son la generació de nens i nenes que  vivencien l'aprenentatge d'una nova llengua de forma natural. Comparteixen l'experiència a l'aula amb la Boreal Crew uns personatges especialment intrèpids que tenen per objectiu endinsar als alumnes en un viatje ple d'aventures i esenyar-los a ser tan espavilats com ells. Com ? Tot el procès es realitzar a través d'un programa d'estimulació precoç que potencia el desenvolupament cognitiu dels alumnes mentres ells aprenen de manera lúdica. 

Enginy

Et reptarem, a través dels nostres tallers, a crear, experimentar, descobrir, aprofundir i posar a prova les teves habilitats, prenent com a motor principal la creativitat.

T'atreveixes amb el repte?

Fes ús del teu talent!

Explora el teu potencial de forma divertida, posant en marxa el teu talent i la teva creativitat i aprenent com més t'agrada.

Creixement Personal

L'Educació Emocional  té com a finalitat el desenvolupament de la intel·ligència interpersonal i intrapersonal, específicament.  Segons la teoria de les Intel·ligències Múltiples, hi ha diversos tipus d'intel·ligència i les que treballarem estan relacionades amb el coneixement d'un/a mateix/a, l'adquisició d'habilitats socials per millorar les relacions amb els altres, saber reconèixer les emocions i respectar-les ...  Està demostrat que les persones que tenen una alta intel·ligència emocional són més feliços, viuen amb menys rancor, saben afrontar els problemes, busquen solucions eficaces, utilitzen l'assertivitat en el seu dia a dia i son positius!

Club de debat

La comunicació és el mitjà d'expressió de l'ésser humà, ho aprenem des que neixem i requereix de l'adquisició d'una sèrie d'habilitats en el pla lingüístic i paralingüístic que requereixen de gran dedicació.  L'activitat extraescolar club de debat és un espai obert a la comunicació, on s'afavorirà el pensament crític i discutiran de forma dirigida sobre diversos temes, respectant les opinions amb la finalitat d'obtenir consensos grupals.  Es formaran en la recerca d'informació per construir els seus arguments i adquiriran les habilitats necessàries, tant a nivell verbal com no verbal, perquè l'acte de comunicació sigui correcte i comprensiu.

Àbac i aritmètica

L'activitat extraescolar àbac és una de les millors formes d'iniciar els nens en el món de les matemàtiques i de l'aritmètica, perquè està comprovada l'efectivitat que té l'ús de l'àbac per començar a fer comptes senzilles, encara que es pot avançar fins a les més complexes valent-se únicament d'aquest instrument tan senzill en la seva composició i en la seva construcció

Programa Sapiens

Suport educatiu en horari extraescolar. Millorem el rendiment acadèmic potenciant l'autoconeixement, l'automotivació i la cerca de talent afavorint l'apoderament, la cohesió social i la igualtat d'oportunitats. Considerem que per aconseguir un estudi eficaç i efectiu cal reforçar els continguts apresos igual que és necessari exercitar la memòria i la capacitat de resolució de problemes. Per a això és de gran importància l'ús de les tècniques d'estudi.

Mecanografia i Ofimàtica

Domini ràpid del teclat a través d'una metodologia estimulant i motivadora, que permet a l’alumne l’acompliment progressiu i seqüencial dels objectius. Els continguts de l’activitat s’organitzen en quatre blocs: ergonomia i teclats, tècniques mecanogràques, velocitat i presentació de documents.

bottom of page