top of page
beeYou.png

Arquitectura emocional

Treballem per oferir l'oportunitat a la comunitat educativa de gestionar equips saludables i eficaços a través de l'acompanyament en processos de lideratge sistèmic i habilitats emocionals.

la gente que recorre

La nostra identitat

Som un equip multidisciplinar de professionals qualificats especialitzats en l'àmbit psico - educatiu i social.

 

Treballem des d'un enfoc sistèmic i en permanent reflexió teòrica a partir de les següents disciplines: psicologia, educació social, pedagogia i coaching.

 

Estem especilitzats en: emprenedoria, lideratge, psicologia possitiva, educació emocional, apoderament,    infància, joventut, risc de pobresa i exclusió social, pedagogia sistèmica, consultoria i mentoring.  

Proposem un estil facilitador de l’aprenentatge potenciant la recerca del talent a través del lideratge autònom.

Acompanyem a direccions, educadors i AMPES.

El nostre objectiu és el de millorar el clima laboral, la motivació i la cohesió dels i de les professionals. Facilitem la construcció equips d'alt rendiment. Oferim eines per promoure el sentit de pertinença oferint una mirada que els permeti sentir-se que formen part d'un mateix equip al servei d'un objectiu comú: educar.

La nostra intervenció va dirigida a millorar la salut de l’organització incidint en la fortalesa que té l'alineació dels rols, la comunicació i exercir el lideratge ressonant per potenciar les relacions de l'equip humà. Realitzar l'anàlisi de l'organització és el primer pas d'aquesta intervenció.

acuarela-pinturas

Acompanyem

alumnes

Realitzem projectes vivencials de desenvolupament personal: individu i sistema.

 

Aquestes activitats els permeten ser més conscients i més responsables de les seves emocions/accions i de les persones amb qui conviuen.

 

Treballem la consciència i la gestió emocional, la resolució de conflictes, els valors individuals i de grup i les habilitats comunicatives a través del lideratge automotivacional, recursos que potencien la creativitat i la cerca dels talents intrínsecs de cada subjecte.  

bottom of page