top of page

ARTÍSTIQUES

artístiques

Teatre i Mímica

En l'activitat extraescolar teatre, els alumnes no només poden comprendre el valor de la posada en escena, sinó que també començaran a comunicar-se mitjançant gestos i moviments corporals; creant així un clima summament entretingut i divertit; tant per als que els observen, com per a ells mateixos.

Cartooning i Manga

L'activitat extraescolar Cartooning i Manga és una activitat molt divertida, on la imaginació i la creativitat són la base de la seva formació. Com el seu nom indica, es basa en la creació de caricatures, historietes, còmics, ... on serà summament important aprendre tant diferents tècniques de dibuix com adquirir habilitats lingüístiques. A través de la creació d'històries per dibuixos, sabran com expressar les emocions, comprenent tant el llenguatge verbal com no verbal.   L'activitat extraescolar Cartooning i Manga és innovadora i motivarà intrínsecament als alumnes gaudint del treball personal i compartint el seu esforç amb els altres.

Cre - Art

Dirigit a que cada nen i nena dissenyi les seves pròpies creacions fomentant la imaginació i la creativitat. A tots els nens els agrada pintar, dibuixar, experimentar, provar, manipular material de diferents textures, embrutar i jugar amb el material i amb tècniques diferents. . És indispensable estimular en el nen el desenvolupament d'un llenguatge visual, que li permeti el desenvolupament de la seva creativitat.

Knitting i Costura Infantil

L'activitat es basa en el desenvolupament de la psicomotricitat fina, la creativitat i la imaginació. En l'activitat extraescolar no només confeccionaran les seves peces, sinó que aprendran a tintar la llana i a reconèixer la textura dels teixits. Reciclaran la roba vella i crearan la moda més original i actual per si sols. S'iniciaran en el món de les costura coneixent les seves estratègies i tècniques, pel que sabran arreglar petites ruptures, cosir un botó, posar una etiqueta a la seva roba o simplement afegir alguna cosa nova a la seva peça

bottom of page